Revelionul Eleganţei şi al Calităţii.
Restaurantul Papion organizează petrecerea de Revelion 2018 în Bucuresti, sector 1, Băneasa si vă invită sa petreceti cu adevărat, pe muzica live, bucurandu-va de un meniu de Revelion de top realizat de către echipa de bucătari PAPION. Toate preparatele de mai jos sunt gătite cu gust, precizie și dăruire, pentru că ne place să întâmpinăm invitații ca pe niște oaspeți de onoare.

1. Oferta meniu de Revelion 2018. Preț: 330 lei – «CLUB» Lasser Papion

Antreu Rece:

Ardei peperoncini umplut cu ton
Foie Gras cu dulceata de ceapa
Mousse de somon pe biscuite integral
Cosulet sarat cu tartar de vita
Somon tempura cu portocala
Salata de mango si creveti
Raffaelo de branza si parmezan
Ou de prepelita in prociuto crudo
Masline marinate kalamata
Tartina cu branza si icre de manciuria
Antreu Cald:

File de salau la cuptor in crusta de migdale servit cu sos de lamaie si legume sote


Fel Principal:

Involtini de pui si bacon la cuptor
Cotlet de porc impanat cu sos de piper verde servit cu cartofi italieni

Desert:

Tort Festiv – Bezea cu fructe de padure

Băuturi – “OPEN BAR”:

Apă minerală/plată ( Borsec la sticlă 0,75 L)
Sucuri gama Pepsi
Sucuri naturale
Cafea espresso
Ceai
Vin Domeniile Tohani
Vin Roșu La Querciola
Bere Heineken
Whisky (J. Walker, Jim Beam)
Gin
Campari
Martini Alb / Roșu
Vodka Absolut
Cocktail-uri
Limonada

Preț: 330 lei / persoană

Ora incepere eveniment: 21:00
Servirea se va face in regim “à la carte”
Program Artistic: Dj Sebi – rezident Club Lasser Papion
Foc de artificii spectaculos

Pret de grup: La minim 10 persoane, reducere de 30 lei / adult platitor (mesele vor fi de 10 persoane)
Pret pentru copii (3-14 ani) : 250 lei
*TVA inclus în preţ


2. Oferta meniu de Revelion 2018. Preț: 400 lei – Salon Ballroom Papion

Antreu Rece:

Ardei peperoncini umplut cu ton
Foie Gras cu dulceata de ceapa pe gofra
Mousse de somon pe biscuite integral
Cosulet sarat cu tartar de vita
Somon tempura cu portocala
Salata de mango si creveti
Raffaelo de branza si parmezan
Ou de prepelita in prociuto crudo
Masline marinate kalamata
Tartina cu branza si icre de manciuria

Antreu Cald:

Somon Royal cu sos de sampanie si creveti servit cu brocoli gratinat

Fel Principal:

Duet din muschi de vita in crusta de parmezan cu rulada de curcan in sos de portocala
servit cu cartofi cu rozmarin la cuptor

Băuturi – “OPEN BAR”:

Apă minerală/plată ( Borsec la sticlă 0,75 L)
Sucuri gama Pepsi
Sucuri naturale
Cafea espresso
Ceai
Vin Domeniile Tohani
Vin Roșu La Querciola
Bere Heineken
Whisky (J. Walker, Jim Beam)
Gin
Campari
Martini Alb / Roșu
Vodka Absolut
Jack Daniels
Chivas Regal
Belvedere
Jagermeister
Tequila
Courvoisier
Rom Havana
Aperol Spritz
Cremă de whisky
Cocktail-uri
Limonadă

Desert:

Tort Festiv – Bezea cu fructe de padure
Preț: 400 lei / persoană

Ora incepere eveniment: 21:00
Servirea se va face in regim “à la carte”
Program Artistic: Muzica live, formatia *Altceva*
Foc de artificii spectaculos

Pret de grup: La minim 12 persoane, reducere de 30 lei / adult platitor (mesele vor fi de 12 persoane)
Pret pentru copii (3-14 ani) : 330 lei
*TVA inclus în preţ

Vezi locatia Aici

Pentru mai multe informații și rezervări în legătură cu oferta de Revelion 2018 ne puteți contacta la:
0786.744.433, 0767.790.900, 0786.328.300
contact@restaurant-papion.ro

http://www.restaurant-papion.ro

Comments are closed.