Salt&Pepper Ballroom

Revelion 2012

200 ron/persoana

Preparate reci

  • Creveti „black tigers” in foitaj cu salsa de mango
  • Cupe din castraveti cu carne de vita,ceapa, menta si coriandru
  • Peste afumat cu orez, wasabi mayo invelit in alge nori si castravete
  • Cartofi rosti cu piure de avocado, somon fumme si seminte de rodie
  • Frigarui Gildas cu masline verzi, file de anchoix si ardei pepperoni murati
  • Pannetone cu foie gras si jeleu de mere picant
  • Conuri de parmezan cu pasta de branza, ardei gras si muguri de pin
  • Cosulete din foitaj cu salata caesar si ou de prepelita
  • Mini clatite cu piept de rata ,legume si sos hoisin
  • Platou de branzeturi romanesti: branza telemea de capra/oaie, cascaval, branza de burduf, cas, cascaval afumat
  • Platou de legume proaspete: rosii, castraveti, ardei gras, ceapa verde, usturoi verde, ridichi
  • Platou de mezeluri: salam uscat, costita afumata, carnati de Plescoi, sunca ardeleneasca
  • Platou vanatoresc: Salam de urs, sunca de caprioara, carnati proaspeti de caprioara, carnati picanti de mistret, pastrama de mistret
  • Salata icebreg cu fructe de mare, peste si sos „one tousand islands”
  • Salata cu cantalupe, branza feta, menta proaspata si crispy prosciutto
  • Platou antipasta (sunca parma, anghinare, rosii confiate, ciuperci pleurotus, masline marinate,  ardei copt, parmesan, ciligiene, rosii cherry, sos pesto si chutney de mustar cu miere
  • Selectie sushi

Preparate calde

  • Dorada cu sos tomat si busuioc
  • Sarmalute in foi de varza , cu mamaliguta si ardei iute
  • Muschi de vita cu sos de artar/sos de vin porto
  • Piept de rata cu sos de coacaze si mure
  • Cotletele de berbecut cu ausfour si iaurt
  • Pulpe de curcan cu sos de vin rosu
  • Legume la gratar cu mozzarella si busuioc proaspat
  • Orez capse
  • Cartofi la cuptor cu ulei de masline si rozmarin

Bufet desert

  • Ananas proaspat cu zahar brun si menta
  • Knicker Bocker Glory cu bezea, frisca, fructe de padure, inghetata de vanilie si caramel
  • Mini tarte cu fructe
  • Mini ecler
  • Mini amandine

PAINE

Focaccia cu parmezan

Paine cu cereale

Paine neagra

Open bar

  • Sampanie
  • Whisky Jack Daniel’s
  • Whisky Glenfidich
  • Campari
  • Gin Beefeater
  • Martinni
  • Vodka(Finlandia)
  • Crema whisky(Bailey’s)
  • Metaxa
  • Jagermeister
  • Bere (perroni,heineken 0,33l)
  • vin alb
  • vin rosu
  • Soft drinks(cola,fanta,sprite,schweppes,cola light)
  • Apa plata dorna(0,5 l)
  • Apa minerala dorna (0,5 l)
  • Sucuri naturale(portocala,portocala rosie,piersica,mere verzi)
  • Cafea espresso ( nespresso 5*)

Program muzica :  dj Stefano, Maria Buza, Florin Decuseara, Band ( surpriza)

Rezervari: 0766 526 748 /0744 538 211

www.saltandpepper.ro

Harta : Pentru vizualizarea locatiei dati click pe butonul Bird’s eye de la harta.

Comments are closed.